Oferă-ne câteva răspunsuri.
Poți primi UN CADOU

Pentru a-ți oferi o astfel de alternativă care îți permite să îți furnizezi propria energie electrică și să reduci costurile până la 100%, dorim să aflăm cât de important este pentru tine acest aspect, cât de dispus ești să investești într-un astfel de sistem și dacă regăsești vreun beneficiu în implementarea lui.

Vrem ca produsul să îndeplinească toate cerințele tale, așa că te invităm să completezi acest scurt chestionar. Răspunde la câteva întrebări și poți primi un cadou. Oferim o lampă solară la fiecare al cincilea chestionar completat. Totodată, toți respondenții vor avea prioritate la comandă în momentul în care produsul va fi disponibil comercial.

Care sunt cele mai importante beneficii ale energiei regenerabile din punctul dumneavoastră de vedere (unul sau mai multe răspunsuri posibile)?

Cum ați descrie interesul dumneavoastră pentru energii regenerabile?

Ați dori să investiți în propria dumneavoastră instalație de producere a energiei din resurse regenerabile?

Care ar fi caracteristicile cele mai importante din punctul dumneavoastră de vedere (vă rugăm să ordonați alegerile în ordinea preferinței de la cea mai importantă la cea mai puțin importantă)?
(1 este considerată varianta cea mai importantă, 6 este considerată varianta cea mai puțin importantă)

  • Monitorizarea în timp real a producției și a consumului de energie
  • Controlul echipamentelor din casa dumneavoastră
  • Prognoza energiei care va fi produsă de instalația regenerabilă
  • Calculul costului energiei consumate și al celei produse
  • Independența energetică față de furnizorul dumneavoastră de electricitate
  • Utilizarea unui sistem de smart-home

Care este disponibilitatea dumneavoastră de a investi într-o instalație de producere e energiei din resurse regenerabile?

Care este vârsta dumneavoastră?

Care este consumul dumneavoastră de energie lunar (Ron sau kWh)?
Ron
kWh

Unde locuiti?

Politică de acordare a cadoului – sunCloud

 

Art 1.  Organizator

Cadourile sunt acordate de iniţiatorii proiectului sunCloud. Putem fi contactaţi la adresa de email contact@suncloud.ro.

Art 2.  Condiţiile de acordare a cadoului

a) Lampa solară va fi oferită oricărei persoane fizice cu vârsta peste 18 ani, care completează integral chestionarul de pe pagina http://suncloud.ro/susţine-ideea/;

b) Lampa solară va fi oferită la fiecare al cincilea chestionar completat, adică una din cinci persoane va beneficia de acest cadou;

c) Participantul este responsabil pentru furnizarea de date corecte de înregistrare (adresa de email). Dacă în termen de 7 zile câştigătorul nu va contacta organizatorul, atunci cadoul va fi oferit celei de-a şasea persoane care a completat chestionarul;

d) Persoanele din rândul organizatorilor sau al partenerilor acestora nu pot primi cadoul;

f) Pentru a exclude posibilitatea primirii cadoului utilizând adrese de email false, validitatea acestora va fi verificată de echipa dezvoltatorilor site-ului.

Art 3.  Durata

Cadoul va fi oferit persoanelor care completează chestionarul până în data de 30 iunie 2016.

Art 4.  Notificarea premiatului

Câştigătorul va fi notificat prin email. În urma notificării, câştigătorul va transmite organizatorului numele complet, numărul de telefon şi adresa, în termen de 7 zile de la înştiinţare. În cazul în care beneficiarul nu contactează organizatorul în termen de 7 zile de la înştiinţare, va pierde premiul, care va fi oferit celei de-a șasea persoane care a completat chestionarul.

Art 5.  Clauze finale

Acordarea cadoului implică acordul şi obligaţia de a respecta termenii și condițiile incluse în acest document. Orice litigii se vor rezolva pe cale amiabilă, în caz contrar, acest regulament având termenii și condițiile incluse este guvernat de legile României şi poate fi supus numai jurisdicţiei instanţelor judecătoreşti competente din România.