Poți economisi până la 100% din energia pe care o consumi prin producerea ei cu propriul sistem fotovoltaic. Prețul energiei va crește în viitor, astfel prin această soluție te poți proteja de eventualele fluctuații ale prețului.

De asemenea, poți reduce costul gazelor naturale încălzind apa necesară în locuință cu ajutorul energiei electrice.

Aplicația pentru smart-home are un design prietenos cu utilizatorul și interactiv. Aceasta îți va permite să accesezi informații precum:

  • Grafice ale producției și consumului de energie în timp real;
  • Costul energiei consumate din rețeaua națională și cantitatea de energie consumată din producția proprie;
  • Acțiuni care te pot ajuta să economisești energie;
  • Prognoza consumului și a producției în funcție de condițiile meteo.

De asemenea, vei avea posibilitatea de a controla de la distanță electronice precum:

  • Termostatul;
  • Masina de spalat
  • Aparatul de aer condiționat.

Energia solară are un caracter intermitent, astfel că stocarea ei devine esențială. Te poți asigura că vei avea energia necesară în timpul serii sau al nopții prin stocarea surplusului de energie de peste zi.

Conceptul este unul scalabil și modular. În cazul în care necesarul tău de energie crește în timp, poți adăuga mai multe panouri fotovoltaice sau baterii de acumulatori în orice moment, fără a fi necesare alte modificări.

Reglementările din domeniul energiei regenerabile au suferit multe modificări în România ultimilor ani, dar niciuna în favoarea clienților din zonele rezidențiale care își doresc montarea unor sisteme de producere a energiei regenerabile.

Costurile mari de racordare la rețeaua de distribuție a unui astfel de sistem (1500-3000 de euro), precum și timpul necesar pentru aprobări (2-6 luni), îndepărtează mulți doritori sa  aleaga o astfel de investiție.

Astfel, soluția pe care o oferim încearcă să protejeze clienții de modificările reglementărilor prin menținerea off-grid a sistemelor fotovoltaice.